lördag 23 februari 2008

en liten tur.


Idag var jag Johan,Daniel,Theodor ute och fiskade lite vid Närefors blev dock ingen fisk var så skitigt i vattnet var ungefär 1 cm siktdjup! helt otroligt skitigt men kul att testa lite grejer och sitta ute i solen och götta sig!



Skit Fiske!

onsdag 20 februari 2008

Paket Paket!




Idag var en hård dag på jobbet så jag kände mig lite trött när jag kom hem. men blev genast piggare när jag såg vad som låg i brevlådan där låg ett fint kuvert med en Jake i och under fick jag syn på ett litet brev på det stog det ett amerikanskt namn! jag blev genast mycket piggare och förstog då att min megaforce hade anlänt! guld! åkte och hämtade ut den ringde till daniel och åkte ner till tomas och spolade på lite lina och sen ut och testade grejerna! sjukt nöjd med den nu är det bara vänta :)

lördag 9 februari 2008

Vänern


Jahapp det blev inget denna gång heller var ungefär 5 cm siktdjup och blåste för mycket för att åka ut så vad gör man? man får helt enkelt nöta på ändå å hoppas. börjar bli segt nu utan fisk 2 gånger men så är det kan inte alltid ha "bra" fiske.

Skit Fiske

fredag 8 februari 2008

Paket!


Fick ett litet paket idag undra va det kan vara i? får väl se om nått är fångstgivande imorgon då blir det en tur på vänern! Hoppas på det bästa och att vädret är med oss!


skit fiske!

onsdag 6 februari 2008

Första fisken!


hehe fick en fint kort på mailen! vad källan säger ska det tydligen vara min första fisk! kul att ha en bild på den!

tisdag 5 februari 2008

några mörtar


fick hem en fin liten leverans av mört på lördagskvällen med det var fin size på dom det tackar vi för!

Lördagsfisket

blev en tidig tur i lördags kom ut tackla upp metet och bara njöt! kanon morgon iallafall en timme sen kom första snöflingan och den var väl inget med det men efter 5 minuter öste det ner och vi såg ut som snögubbar allihop var bara att ge upp gick inte fiska så tråkigt får hoppas på bättre väder framöver!

fredag 1 februari 2008

fiske morgondag

blir en tidig tur imorgon med inslag av Gädd/abborrmete och antagligen en aning jerk får se hur det går hoppas på det bästa och att vädergudarna är snälla !