tisdag 21 oktober 2008

Sunnanå träffen





Fredagen stegs det upp tidigt för att sedan börja färden mot mellerud där sedan försöka lura lite firre. Men fisken lös med sin frånvaro vi fick inte upp någon godkänd men 2 för små samt 2gäddor.
Lördagen blåstes av vid 2 tiden samt söndagen blåstes av helt! Tråkigt med dåligt väder men så är det ju tyvärr mkt nu. Tack för en trevlig helg Johan och Göran samt alla andra trevliga människor!

Skit fiske!

torsdag 16 oktober 2008

Fiske fredag till söndag!

Imorgon sticker jag iväg med Team Marre och kör då NM i trolling. Kommer inte kunna blogga då men följ fisket på www.team-marres.blogspot.com
Är Grymt taggad nu!

Skit fiske!

tisdag 7 oktober 2008

Lördagen samt söndagen.

Lördagen kom vi ut i ganska hyfsad tid samt att Robin hakade på. Vi hoppades på att det skulle bli bra väder trots att Smhi spådde att det skulle bli skit blåst och blåst blev det! Riktigt jobbig sjö att fiska i så vi gav upp.
Drog istället inne i vikarna och snacka skit. Trevligt at komma ut en sväng iaf! tack grabbar!
Söndagen var seg efter lördagskvällens bravader men kom ut en sväng på eftermiddagen med Pösen och Björk.
Vi drog ut en sväng med Pösens pärla men blev dock ingen fisk där heller samt att oväder närmade sig ganska snabbt efter vi kom ut så vi gav upp!
Hoppas att det blir bättre väder nu frammåt helgen eller att man kommer ut någon dag i veckan nu!

Skit fiske!

fredag 3 oktober 2008

Gäddfiske med mera!

Imorgon bitti sticker jag och Johan Andersson ut tidigt och ska försöka lura upp några fetingar! Blev lite ändrade planer så vi kör nog Vänern imorgon. Blev även klar med installationen av ekolodet idag och det åkte även i ett nytt batteri så nu är det tiptop! Hoppas på bra väder för dom har ju svårt att bestämma sig i dessa tider!

Skit fiske!